Kétségbeesett keresgélés

Amikor nemrég a fővárosba kellett látogatnom egy teljes hétre egy konferenciára, akkor jöttem rá igazság szerint, hogy egyrészt mennyire sok dologra használom én is a telefonomat, hiszen az összes email forgalom és az üzenetváltás, a munka lebonyolítása a telefonom segítségével és végig ment egész héten, másrészt pedig hogy mennyire sokat segít egy ilyen kis találmány a tájékozódásban, hiszen én egyáltalán nem ismerem Budapest utcáit, és ebben iszonyatosan hatékony segítséget nyújtott a telefonom, hiszen egyáltalán nem tévedtem el, és ez bizony nálam ritkaság számba megy.

Persze miért ne velem történt volna meg, hogy rögtön az első napon leejtettem a telefonomat, és ripityára tört a kijelzője, de olyan szinten, hogy egyáltalán használhatatlan lett a készülék. Nem tudtam sem hívást fogadni, sem email üzenetekre válaszolni. Így aztán kétségbeesett keresgélésbe kezdtem, hiszen fogalmam sem volt, hogy hol van jó iphone szerviz budapest területén. Persze számtalan ember a segítségemre sietett, ez pedig iszonyatosan jó érzés volt. Ismert és ismeretlen emberek, munkatársak és távoli kollégák is egyaránt javaslatokat adtak arra vonatkozóan, hogy melyik iphone szervíz tudna nekem tökéletes, biztonságos és gyors segítséget nyújtani a kijelzőcsere megoldásában.

Többen is az iszereles csapatát javasolták, így végül őket kerestem fel, és azt kell mondjam, hogy egyáltalán nem kellett csalódnom bennük, sőt! Iszonyatosan el voltam ragadtatva nem csak a tudásuktól, hanem a gyorsaságuktól is, hiszen az iphone gyors szervíz szolgáltatással egy nap alatt kész is volt a telefonom. Nem győztem megköszönni nekik és persze a kollégáknak egyaránt a segítséget. Én biztosan csak ezt a csapatot keresem fel vidékről is ha probléma akadna a telefonommal, hiszen megbízható iphone szerviz nem terem minden sarokban.