Egy kis doboz gyönyörű ajándékkal

A férjem engem tényleg mindig mindenben támogatott amióta csak ismerjük egymást, és én azt gondoltam, hogy ez mindig így is lesz, hogy ez nem fog változni az idők során semmit, most azonban azt kellett végig éljem, hogy annyira félt valamitől, hogy támogatni sem tud emiatt a céljaim elérésében. Történt ugyanis, hogy a fejembe vettem, hogy le szeretném futni a maratont. Világ életemben utáltam futni, és sosem gondoltam volna, hogy ilyen nekem valaha is vágyam lesz, hogy ennyire sokat fussak, ráadásul egyszerre, de valahogyan azt éreztem, hogy nekem ott a helyem és teljesítenem kell legalább egyszer az életemben ezt a távot. Persze még gyerek előtt, mert gyerek után szinte biztos voltam benne, hogy már nem fog ilyen az eszembe jutni.

Persze elkezdtem az edzéseket, de valahogyan nem igazán haladtam úgy, ahogy elterveztem, ezért beszereztem egy apple watch sportórát, ami mindenki véleménye szerint a lehető legjobb edzőtárs egy ilyen felkészüléshez és egy ilyen versenyhez egyaránt, azonban a férjemen egyre jobban láttam, hogy nem igazán szereti hogy én belefogtam ebbe a célmegvalósításba. Mi mindig mindent megbeszéltünk egymással, és ezt is felhoztam egy este, amire azt mondta, hogy ő nem azt szeretné, hogy én ne teljesítsem ezt a célomat, hanem félt, mert ez egy iszonyatosan kemény táv és nem akarja hogy bajom essen.

Persze ezen aztán egy kicsit össze is kaptunk mert tényleg azt gondoltam, hogy nem akar engem támogatni ebben, aztán másnap egy kis doboz várt a konyha asztalon, és nem igazán az az ajándékozós fajta, úgyhogy meg is lepődtem. Mire kibontottam és egy apple watch szíj volt a dobozban, egy kis cetlivel, amin az állt, hogy ő mindig támogatni fog engem, mint ahogyan most is. Mondanom sem kell, hogy azonnal minden rendben volt és még a motivációm is sokkal nagyobb lett. A verseny pedig hihetetlen jól sikerült.