Hogy neked is könnyebb legyen

Az ember manapság már szinte minden feladatot el tud látni egy egyszerű telefonról, persze ahhoz annak elég okosnak és sokszínűnek kell lennie. Én pontosan azért szeretem az apple termékeket, mert iszonyatosan gyorsan és könnyen tudom őket használni és persze az sem utolsó szempont, hogy mivel évek óta ilyen telefonom van és a gépem is apple, pontosan tudom, hogy hova érdemes szervizbe vinni és mik azok a dolgok, amelyekre a használat közben mindenképpen oda kell figyelni.

Például ezek a telefonok egyáltalán nem bírják a nagyon meleg, tűző napot, hogy ha az ember ottfelejti akár csak egyszer is mondjuk a kocsiban a tűző napon, nem biztos, hogy megússza megfelelő iphone szerelő nélkül a dolgot. Ezen túl a nagyon hideget se bírják, hiszen síeléskor nem egyszer esett meg velem is, hogy kifagyott a telefon, vagy éppen a még stabil harminc százalékról egyszer csak lemerült. Ezek bosszantó dolgok tudnak lenni, de hát az ember ha ezeken túl tud lépni, egy nagyon stabil és könnyen használható telefonra bukkan.

Én már nem bírnám lecserélni, nem igazán tudnám megszokni az új készülék használatát, a rigolyáit. Persze akkor adódik a kérdés, hogy ha lecserélem a készüléket, akkor az egyébkén még jócskán több tíz vagy akár száz ezer forintot érő régi készülékkel mit csinálok? Én csakis az almabazar csapatát keresem fel, akik az iphone felvásárlás keretében beveszik a készülékemet és új boldog gazdát keresnek neki. És persze ha szükségem van rá, akkor akár az új eszköz beszerzésében is tudnak segítséget nyújtani, de ne kizáró tényező. Például, amikor ajándékként kaptam egy új iphone készüléket, akkor a régi számára ugyanúgy ők kerestek új gazdát. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket és a szolgáltatásaikat egyaránt.