Ha egy tökéletes csapatra vágysz

Amikor én úgy döntöttem, hogy a főiskola után nem állok be egyik egyetemi partnercéghez vagy bármely más nagyvállalathoz sem, hanem saját vállalkozásom kialakításán kezdek dolgozni. Persze sok tőkém nem volt hozzá, de hála a jó égnek kaptam a családtól megfelelő anyagi és morális támogatást is ahhoz, hogy bele tudjak kezdeni egy kicsi, ám de annál nagyobb reményeket tápláló saját cég kialakításába. Tudtam jól persze, hogy minél erősebb alapokra építem fel ezt a céget, annál erősebb és stabilabb lesz nem csak a teljes működés hanem bizony a jövőbeli fejlődés és növekedés is. Éppen ezért én nem féltem már a kezdetekkor mind energiát mind pedig forrást áldozni arra, hogy olyan csapatot tudjak magam mellé állítani, akik mindenben a legtökéletesebb módon a segítségemre tudnak lenni. Persze ezeket a segítőtársakat nem könnyű megtalálni, akár munkatársak akár pedig külső szolgáltatók tekintetében elmondható ez, de egy kis utánajárással és főleg ajánlások kérésével minden szükséges területre megfelelő szakértőket talál az ember.

Én a legtöbb és legprofibb segítséget a kogwheel csapatától kaptam, akikkel a mai napig is szoros kapcsolatot ápolok és akikkel hihetetlen módon meg vagyok elégedve, hiszen nem csak a kezdetekkor nyújtottak felbecsülhetetlen segítséget az assessment center szolgáltatásukkal, hanem azóta is számos tréninggel és coaching szolgáltatással segítik a cégem és a csapatom folyamatos fejlődést és működését. El nem tudom képzelni, hogy az azóta már elég nagyra nőtt munkavállalói csapat hogyan boldogulna a mindennapi stressz és kommunikációs nehézségekkel a stresszkezelés és a kommunikációs tréningek nélkül.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy ha cégalapítást fontolgat vagy éppen már működő céget vezet és nem szeretne tartani a láthatatlan stressztől, mint a motiváció és a jövőbeli fejlődés legnagyobb ellenségétől, vegye fel velük a kapcsolatot, mert biztos vagyok benne, hogy náluk jobb szakembert keresve sem talál, és abban is, hogy tökéletesen és maradéktalanul elégedett lesz a szolgáltatásaikkal és azok eredményével.